Drosje og godstransport (upersonlig)

Drosje og godstransport skal fylles ut og sendes sammen med skattemelding for næringsdrivende.

Fyll først ut løyvenummer og bransje på tabben oversikt. Klikk deretter på Legg til kjøretøy symbolet øverst til høyre i bildet for å opprette et nytt kjøretøy.

Du vil da få opp registreringsfelter og registrerte verdier blir automatisk overført til næringsspecifikasjon.

Kjøretøyet opprettes i en egen fane og knyttes til et spesifikt løyvenummer. Du kan endre navn/beskrivelse for kjøretøyet.

Registreringsbilde for drosje og godstransport er dynamisk i forhold til hva som er registrert. Felt vises kun dersom de er aktuelle i situasjonen, avhengig av bransje.

Du kan slette et kjøretøy ved å trykke på knappen Slett kjøretøy nederst i bildet.

På første fane vises en oversikt over opprettede kjøretøy. Sum kjøreinntekter blir summert sammen for alle kjøretøy.

Se Skattemelding for deg som kjører drosje eller godstransport for mer informasjon.