Saldobalanse

I Årsoppgjør - Saldobalanse finner du en saldobalanse for inneværende år og fjorår. For hver konto er det mulig å se hvilken referansekonto den er koblet til.

Ved å holde markøren over radene ser du en penn i Rediger-kolonnen. Hvis du klikker på dette ikonet, vil du kunne redigere dine kontoinnstillinger.

Velg Vis alle for å vise alle kontoer.

Du kan laste ned kontoplan og saldobalanse til excel ved å klikke på Last ned saldobalanse til excel -symbolet øverst til høyre.

Det er også mulig å laste ned en tekstfil som støttes for import til Finale konsolidering.