Skicka sms

Om mobiltelefonnummer är registrerat på dina kunder, medarbetare och kontakter kan du skicka sms till dem direkt från Visma Advisor. Sms-funktionen är lättillgänglig och nås på flera ställen i programmet.

1. Klicka på ikonen som visas vid alla mobiltelefonfält samt i övre huvudmenyn.
  2. Skriv in namn i fältet Till och programmet gör automatiskt en sökning efter mobiltelefonnummer bland dina kontakter, medarbetare och kunder.
  3. Välj mottagare.

När du skickar ett sms till en kund hämtas alltid huvudkontaktens telefonnummer.

1. Fyll i text.

Om du skickar ett mejl från kundregistret till en eller flera kunder, kan du även välja att spara en kopia på respektive kund. Mejlet hamnar då under fliken Händelser i kundregistret.

1. Välj Skicka.

Den här funktionen är endast tillgänglig om du har loggat in på Visma Advisor från vismaspcs.se.

Relaterade avsnitt

Skicka sms eller e-post till grupper
Skicka e-post
Skriv en anteckning