Hur byter jag räkenskapsår i Visma eEkonomi Deklaration/Årsbokslut?

I Visma eEkonomi Deklaration/Årsbokslut finns det ingen funktion för att byta räkenskapsår. Information som används i programmet importeras från Visma eEkonomi när du startar programmet eller klickar på knappen Hämta bokföringsvärden. Byte av år måste alltså göras från Visma eEkonomi. Gör såhär för att byta räkenskapsår:

1. Avsluta Visma eEkonomi Deklaration/Årsbokslut.
  2. Starta Visma eEkonomi Deklaration/Årsbokslut från Visma eEkonomi.
  3. Välj det räkenskapsår du vill arbeta med från dialogrutan Välj räkenskapsår.

1. Välj Öppna Deklaration/Årsbokslut.

Relaterade avsnitt

Sökord: växla år, byta år, ändra år, switcha år