Ta bort leverantör

Du kan bara ta bort de leverantörer som du aldrig gjort några inköp från. Finns det inköpshistorik på leverantören går det enbart att inaktivera leverantören.

1. Välj Inköp - Leverantörer.
  2. Klicka på den leverantör du vill ta bort.
  3. Välj Redigera.
  4. Välj Ta bort.

Vill du avidentifiera en leverantör klickar du på knappen Avidentifiera i redigeringsläget. Då försvinner all information om leverantören och den får status Inaktiv. Det går inte att avidentifiera om du har obetalda fakturor registrerade på leverantören.

Relaterade avsnitt

Inaktivera leverantör
Lägg till leverantör
Redigera leverantör