Lägg till/ändra eller ta bort logotyp

Du kan ändra fakturans utseende genom att antingen ladda upp en logotyp som används i kombination med en sidfot med företagsuppgifter eller genom att ladda upp en fakturabakgrund.

Storleken på din logotyp får vara maximalt 1 MB och den ska vara sparad i någon av formaten gif, jpg eller png.

Lägg till/ändra logotyp

1. Välj Inställningar - Företagsinställningar - Övriga uppgifter.
  2. Klicka på Lägg till / Ändra logotyp.
  3. Bläddra fram till din logotyp/bild på datorn.
  4. Välj Öppna för att lägga till logotypen/bilden på fakturamallen och offertmallen.
  5. Gå sedan till Fakturabakgrund längre ner på sidan och välj inställningen Logotyp och sidfot för att logotypen ska komma med på utskriften.

6. Välj Spara.

Ta bort logotyp

1. Välj Inställningar - Företagsinställningar - Övriga uppgifter.
  2. Välj Ta bort för att ta bort logotypen från fakturamallen och offertmallen.
  3. Välj Spara.

Relaterade avsnitt

Skapa kundfaktura
Skapa offert
Skapa order