Bokföringsvärden

I Deklaration under menyn Bokföringsvärden hittar du ditt företags Balansräkning och Resultaträkning. Uppställningen följer räkenskapsschemat enligt deklarationsblankett NE.

Värdena som visas i balans- och resultaträkningen har förts över från Visma eEkonomi. Om du gör någon förändring i bokföringen i Visma eEkonomi, måste de nya uppgifterna föras över manuellt till Deklaration. Detta gör du genom att klicka på knappen Hämta bokföringsvärden.