Räkenskapsår

De uppgifter om räkenskapsår som visas i Deklaration är överförda från Visma eEkonomi.

Gör så här för att arbeta med det aktuella räkenskapsåret:

1. Välj Grunduppgifter - Räkenskapsår.
  2. Kontrollera att de överförda uppgifterna är korrekta.
  3. Klicka på raden om du vill se mer information om statusen för räkenskapsårets deklaration.
  4. Klicka på Välj om du vill arbeta med det aktuella räkenskapsåret.

Om Deklarationen har status Låst, kan du inte göra några ändringar. Läs här hur du kan göra för att låsa upp den.

För att ladda ner samtliga deklarationsblanketter till en fil, klicka på länken nederst på sidan. Filen kommer att sparas som en zip-fil på din dator under Hämtade filer.
Genom att göra detta kan du skriva ut eller lagra dem på en säker plats under den lagstadgade arkiveringstiden utan att ha tillgång till programmet.

Relaterade avsnitt

Företagsuppgifter