Visning av bokföringsdata i diagram och rapporter

När ditt företag använder både Visma eEkonomi och Visma Ekonomiöversikt, kommer bokföringsdata att automatiskt föras över till Visma Ekonomiöversikt.

Om Visma Ekonomiöversikt används i samarbete mellan en redovisningsbyrå och en kund, är det redovisningsbyrån som bestämmer vilka bokföringsuppgifter som ska visas. Det görs under Inställningar - Rapportinställningar - Visning av bokföringsdata i diagram och rapporter. Välj mellan:

Löpande bokföring - med denna inställningen kommer alla användare att se realtidsdata i Visma Ekonomiöversikt. Uppgifter från verifikationer bokförda i Visma eEkonomi importeras automatiskt i Visma Ekonomiöversikt under inloggningen eller när du klickar på knappen Uppdatera.

Låsta månader - med denna inställningen kommer alla användare att se bokföringsuppgifter fram till och med den senast låsta månaden i Visma eEkonomi. Du gör inställningen i Visma eEkonomi under Inställningar - Företagsinställningar - Bokföringsuppgifter - Bokföring låst t.o.m.

Notera att när låsta månader inte används i Visma eEkonomi kommer löpande bokföringsuppgifter från Visma eEkonomi att visas i Visma Ekonomiöversikt, oavsett vilket val du angett under Visning av bokföringsdata i diagram och rapporter.

Relaterade avsnitt

Läs in data
Låsta månader i Visma eEkonomi