Checklista när du har aktiverat Visma Lön Anställd i Visma Lön 300/600

Detta avsnitt gäller bara dig som är löneadministratör och som använder Visma Lön 300/600.

I avsnittet Nu ska vi se till att du kommer igång med Visma Lön Anställd i Visma Lön 300/600 för företaget! kan du läsa om hur du aktiverar Visma Lön Anställd för företaget.

Första gången du öppnar Visma Lön Anställd visas på startsidan en checklista med punkter som vi rekommenderar att du går igenom innan du börjar arbeta i tjänsten. I checklistan kan du klarmarkera punkterna allteftersom de blir klara eller inte är aktuella i ditt företag. När alla punkter är markerade kan du välja Stäng checklista. Därefter går det inte att öppna checklistan på nytt.

Du loggar enklast in i Visma Lön Anställd genom att öppna Visma Lön 300/Visma Lön 600 och välja fliken Lönearbete. Klicka sedan på Visma Lön AnställdVisma Min Lön. Du kan även logga in i Visma Lön Anställd via Mina tjänstervismaspcs.se.

När Visma Lön Anställd är aktiverat kan de anställda registrera och följa upp sina arbetstider eller sina avvikelser direkt i mobilen eller på webben. Skicka gärna länken till avsnittet Nu ska vi se till att du kommer igång med Visma Lön Anställd som anställd! till de anställda. Där har vi samlat information om hur de kommer igång i tjänsten.