Byt användarroll

Menyvalet Användare och tjänster visas endast om du är inloggad som administratör.

1. Logga in i Mina tjänster.
  2. Välj företagets namn uppe i högra hörnet.
  3. Välj Användare och tjänster.
  4. Välj användaren som du vill byta användarroll på för att visa personens uppgifter.
  5. Välj den roll som du vill tilldela användaren under Roll i Mina tjänster.

Om du jobbar i Visma eEkonomi kan du lägga till en extern revisor för att granska din bokföring. Revisorn behöver ingen licens och får endast läsrättigheter i din variant av Visma eEkonomi. Läs mer i avsnittet Ge användare behörighet som revisor.

Relaterade ämnen