Konfigurera Visma.net Project Management

Nu när du har gjort alla obligatoriska steg i Google kan du konfigurera Google Kalender-synkronisering i Visma.net Project Management.

Administratörsbehörigheter krävs för att komma åt inställningar för kalendersynkronisering.

1. Gå till Inställningar > Integrationer > Google kalender
  2. Ange Tjänstkontots e-postadress som skapades i Google
  3. Klicka på Välj privat nyckel fil och leta upp .p12-filen från din dator och ladda upp filen till Visma.net Project Management.
  4. Klicka på redigeringsikonen för att ange Lösenordet för den privata nyckeln
  5. Välj vilka aktivitetstyper som synkroniseras från Visma.net Project Management till Google
      Det är inte möjligt att begränsa vilka kalenderposter som synkroniseras från Google till Visma.net Project Management.
      Privata poster från Google matchas med aktivitetstypen "Personligt" om en sådan aktivitetstyp finns i Visma.net Project Management. Alla andra poster får Visma.net Project Management standardaktivitetstypen.
  6. När du är klar med att konfigurera synkroniseringen använder du reglaget uppe till höger för att aktivera integrationen

Om det uppstår fel, kontrollera att du har gjort alla inställningar i Google och att både e-postadress och lösenord är korrekt skrivna.

Nu när synkroniseringen är aktiverad kan användare aktivera synkroniseringen i Min profil åt sig själva.