Årsstämmoprotokoll

Årsstämmoprotokollet hiittar du under Årsavslut - Årsredovisning - Årststämmoprotokoll.

Vill du hålla koll så att du inte missar några viktiga deadlines? Kolla avsnittet Vilka datum är viktiga för årsredovisningen?

Ordinarie bolagsstämma ska hållas Inom sex månader efter räkenskapsårets utgång. Vid stämman ska årsredovisningen och revisionsberättelsen läggas fram och beslut ska fattas om fastställelse av balans- och resultaträkningen, om dispositioner beträffande vinst eller förlust, och om ansvarsfrihet åt styrelseledamöterna.

Följ stegen nedanför att fylla i årsstämmoprotokollet:

1. Gå till sidan Årsavslut - Årsredovisning - Årststämmoprotokol - Underlag.

2. Fyll i uppgifter om Ort, Datum för årsstämma, Datum för signatur och Totalt antal aktier i bolaget.

3. Lägg till Förnamn, Efternamn, Antal aktier, Antal röster samt Uppdrag på årsstämman för varje person närvarande. Klicka på + för att lägga till rader och på - för att ta bort.

4. För varje styrelseledamot, lägg till Förnamn, Efternamn, Titel samt Val på årsstämman för varje person närvarande. Klicka på + för att lägga till rader och på - för att ta bort.

5. Vid behov, fyll i Arvode till styrelse och välj det alternativ som passar från listan.

6. Under Val av revisor, välj det alternativ som passar. Vid Byråval, fyll i byråns namn

7. Gå till sidan Paragrafer. Här visas de texter som är föreslagna. Redigera dem vid behov.

Vill du ta bort en paragraf? Enkelt. Bara rensa den föreslagna/tillagda texten.

1. Klicka på Förhandsgranska för att se det färdiga resultatet.