Versionsinformation HR-plus 8

Välkommen

Du befinner dig nu på startsidan för versionsdokumentationen i HR-plus 8. Här får du information om nyheter och rättningar i varje version som levereras.

I menyn till vänster hittar du den senaste versionens information samt versioner bakåt i tiden under 2024.

Varje version är uppdelad i följande underrubriker.

• Nyheter

• Rättningar

• Förhandsinformation

• Information om åtgärder utförda efter önskamål på Communityn

• Generell information - exempelvis förändringar i fönster, rutiner och tabeller

• Tekniska åtgärder

Användarguider

Användarguiderna som är aktuella finns via länken Användarguider, som du hittar i menyn på Communitysidorna.