Luo ostotilaus

Kun luot ostotilauksen voit halutessa lisätä varastotuotteiden lisäksi myös varastoimattomia tuotteita sekä palveluita.

1. Mene kohtaan Ostot - Ostotilaukset.
  2. Valitse Uusi ostotilaus.
  3. Valitse toimittaja jolle haluat tehdä ostotilauksen.
    Jos toimittajaan liittyvillä tuotteilla on alhainen vastastosaldo ilmestyy keltainen laattikko, jossa näytetään kyseiset tuotteet. Sitten voit yhdellä klikkauksella lisätä ne ostotilaukselle.
  4. Täytä tilauksen tiedot.
  5. Lisää ostotilaukseen sisällytettävät tuotteet.
    Valitse kohta Näytä palvelut sekä varastoimattomat tuotteet, jos haluat lisätä varastoimattomia tuotteita ja palveluita.
  6. Tee yksi seuraavista, kun olet valmis ostotilauksen kanssa:
Lähetä ostotilaus sähköpostilla Ostotilaus lähetetään automaattisesti siihen sähköpostiosoitteeseen, joka toimittajalle on määritelty toimittajarekisterissä. Ostotilaus tallennetaan kohtaan Ostotilaukset käsittelyssä ja sen tilana on Tilattu.
Luo ostotilauksesta PDF Ostotilaus tallennetaan PDF-tiedostoksi ja sinulle ilmoitetaan, että se on valmis tulostettavaksi. Ostotilaus tallennetaan kohtaan Ostotilaukset käsittelyssä ja sen tilana on Tilattu.
Tallenna luonnokseksi Ostotilausta ei lähetetä toimittajalle. Se tallennetaan sen sijaan kohtaan Luonnokset.

Voit myös tehdä uuden ostotilauksen valitsemalla kohdan Ostot - Toimittajat tai Varasto ja tuotteet - Tuotteet. Jos valitset jonkin näistä vaihtoehdoista, saat myös lisätietoa toimittajien ja tuotteiden viimeisemmistä tapahtumista.

Lisää hyödyllisiä vinkkejä

Liittyvät aiheet

Ostotilaukset
Kopioi ostotilaus
Mitätöi ostotilaus
Ostotilauksen poistaminen