Ostotilaukset

Ohjelman kohdassa Ostot - Ostotilaukset hallinnoit yrityksesi ostotilauksia. Täällä voit luoda uuden ostotilauksen toimittajalle, hyväksyä ostotilauksen, tehdä siihen toimituksen ja luoda ostolaskun suoraan ostotilaukselta sekä paljon muuta.

Kun menet Ostotilaukset-valikkoon näet listauksen kaikista ostotilauksistasi. Ne näytetään kolmella eri välilehdellä riippuen niiden tilasta.

Välilehden nimi Tila Kuvaus
Luonnokset - Ostotilaukset joita olet alkanut kirjaamaan ja olet tallentanut luonnoksiksi.
Ostotilaukset käsittelyssä Tilattu, Vahvistettu, Keskeneräinen toimitus, Osatoimitus Ostotilaukset jotka on lähetetty toimittajalle tai joilla on keskeneräinen toimitus tai on osatoimitettu, sekä tilaukset joilla vahvistettu toimitusaika.
Vahvistetut ostotilaukset Toimitettu, Laskutettu Ostotilaukset jotka on toimitettu varastoon sekä ne joista olet saanut jo ostolaskun.

Sarakkeiden otsikkoa klikkaamalla voit lajitella eri luetteloja niin, että ne näyttävät ostotilaukset halutussa järjestyksessä.

Seuraa alta suositeltua tapaa työskennellä ostotilausten kanssa ohjelmalla.

Liittyvät aiheet

Luo ostotilaus
Kopioi ostotilaus
Mitätöi ostotilaus
Ostotilauksen poistaminen