Urenregistratie

Visma Advisor heeft een ingebouwde urenregistratie. Zo kunt u, samen met uw medewerkers, op elk gewenst tijdstip uren registreren op de diensten en activiteiten die u voor een klant uitvoert. Op deze wijze zorgt u ervoor dat alle uren beschikbaar zijn bij het declareren. U kunt ook de interne tijd en afwezigheid registreren. Er zijn verschillende soorten rechten. Deze worden gebaseerd op de instellingen voor de gebruikersrechten van de medewerker. Met Volledige toegangsrechten heeft de medewerker toegang tot de urenregistraties en onkostenregistratie van alle medewerkers. Dit betekent dat hij of zij uren en onkosten voor andere medewerkers mag registreren en ook voor alle medewerkers dagen als voltooid mag markeren.

Als u een overzicht wilt hebben van alle urenregistraties die voor een geselecteerde periode zijn ingevoerd, dan gaat u naar Rapporten en selecteert u Urenregistraties.  Houd er rekening mee dat het aanmaken van rapporten en overzichten op afhankelijk is van de instellingen voor de gebruikersrechten. Lees meer hierover in Gebruikersrechten voor medewerkers instellen.

Op basis van de geregistreerde uren beschikt u snel en gemakkelijk over statistische gegevens en kunt u allerlei overzichten maken, zoals de interne en externe tarieven.