Kas- of bankrekening toevoegen

Als uw bedrijf met meerdere bankrekeningen werkt, dan moeten die rekeningen ook in Visma eAccounting Standaard worden vastgelegd. Hoewel het dus mogelijk is om meer dan een rekening-courant te hebben, moet één rekening worden aangemerkt als de hoofdbankrekening. Ga als volgt te werk om een rekening toe te voegen.

1. Ga naar Instellingen in het menu.
  2. Kies Kas- en bankrekeningen.
  3. Selecteer bij de knop Nieuwe bankrekening het type rekening dat u wilt aanmaken.
  4. Het venster Nieuwe bankrekening wordt geopend.
  5. Voer de gegevens van de rekening in. Zie de veldtoelichtingen hieronder voor meer informatie.
  6. Kies Bewaar.