Bedrijf opnieuw instellen

Deze checklist kan tijd besparen en verlies van gegevens voorkomen als u uw bedrijf in Visma eAccounting Standaard opnieuw moet instellen. Alle gegevens worden gewist wanneer u uw bedrijf opnieuw instelt. Neem de checklist door voordat u begint met het opnieuw instellen van uw bedrijf.

Opnieuw instellen kan alleen worden gedaan door een beheerder van het programma. Log in bij vismaonline.com om te controleren wie de programmabeheerder is. Deze informatie vindt u bij Instellingen - Bedrijf.

Als u uw bedrijf opnieuw heeft ingesteld, dan heeft u nu toegang tot een alleen-lezen exemplaar van de boekhoudgegevens zoals deze waren op het moment waarop u het bedrijf opnieuw instelde. De functie voor het opnieuw instellen en de gearchiveerde bedrijven vindt u onder Instellingen - Bedrijf - Algemeen.

Vóór en na het opnieuw instellen van uw bedrijf in Visma eAccounting Standaard

Door een gearchiveerd bedrijf te openen, kunt u toegang krijgen tot oude informatie in een leesversie van het programma en bijvoorbeeld verschillende rapporten uitprinten. Uw gearchiveerde bedrijven vindt u bij Instellingen - Bedrijf op het tabblad Algemeen.

Verwante onderwerpen

Bedrijfsinstellingen