Importere KS Håndbok

Generelt

Dersom du har behov for å importere en eller flere kvalitetssikringshåndbøker (KS Håndbøker) fra fil, finnes det mulighet for dette i Visma Quality Management.

Se også

KS Håndbok

Import

For å starte import av en KS Håndbok, går du til Hovedbildet, og velger Dokumenter | KS Håndbok i bildevelgeren til venstre i bildet. Deretter velger du fanen KS Håndbok i båndet øverst i bildet, og så Importer dokumenter/håndbøker under gruppen Redigering. Første gang du går inn på dette bildet, vil du også få spørsmål om du ønsker å starte en import av en KS Håndbok.

NB! For å importere en KS Håndbok må pålogget bruker ha administratorrettigheter.

I importbildet velger du mappen på disken hvor du har lagret KS Håndboken du ønsker å importere inn i Visma Quality Management. I tillegg kan du velge om du ønsker å importerer dokumenter som befinner seg i undermapper, om du ønsker å overskrive dokumenter med samme navn (importert tidligere og skal nå oppdatere med nyere versjon), og om du ønsker å skrivebeskytte dokumentene som blir importert.

Velge Neste for å gå videre, og klikk Finn dokumenter i det nye bildet. Du får da opp en oversikt over alle dokumenter som blir importert:

Du kan her velge om det er noen dokumenter du ikke ønsker å importere ved å fjerne haken på disse.

Klikk på Importer for å starte importen av valgte dokumenter.

Når importen er ferdig klikker du OK for å lukke importbildet.

KS Håndboken er nå kopiert til Visma Quality Management, og du vil da kunne se alle dokumentene i oversikten.