Blanketter og blankettdesign

Generelt

Blanketter og blankettdesign i Visma Quality Management består av 2 hoveddeler, hvor hver del er beskrevet i sin egen dokumentasjon.

Blankettdesigner

Første del beskriver design av blanketter. Du kan lage og redigere utseende på blanketter som benyttes i programvaren. I blankettoppsettet bestemmer du skriver, antall kopier, innstillinger for skuffer, PDF, språk, og lignende.

Blankettgenerator

Andre del omtaler generering av blanketter. Blankettmotoren består av programmer knyttet til utskrifter i Visma Quality Management, og skriver ut blanketter på grunnlag av blankettoppsettet, som igjen er basert på data fra Visma Quality Management.