Infosenter

Generelt

Infosenteret er en inngangsportal som gir deg enkel tilgang til dokumentasjonen for Visma Quality Management, komme i gang hefter, direktelenker til ulike emner og produkter i Visma Community, samt en oversikt over nyheter og tips om programvaren.

Bildevelgeren

I bildevelgeren til venstre får du en oversikt over de tilgjengelig menyene/valgene du har.

Hjelp

• Dokumentasjon
    Her finner du dokumentasjon for Visma Quality Management.
  • Kom i gang
    Kort oversikt for hvordan du kommer i gang med Visma Quality Management.

Community

• Nyheter
    Her vises nyheter som legges ut på Visma Community.
  • Tips
    Her vises tips som legges ut på Visma Community.

I bildene Nyheter og Tips, har du også knapper for å åpne Visma Community direkte:

Under Andre Visma-produkter, vil du finne lenker til blant annet nyheter, brukertips, forum, med videre, for Visma Lønn, Visma.net AutoPay og Visma AutoInvoice.