Krav til miljø

Visma Global

Visma Global må være versjon 7.80.2 eller høyere.

Fakturanummer Når en klient tar i bruk WebFaktura, vil all fakturering normalt skje fra WebFaktura. Fakturerer man fra begge systemer, vil det gi kluss i fakturanumrene. (Noen bruker to fakturanummerserier, en for Global og en for WebFaktura. Dette gjøres på eget ansvar. WebFaktura tar ikke hensyn til dette).
Kundenummer Det samme gjelde kundenummerseriene. Skal man opprette kunder begge steder, må Global gi et høyere kundenummer enn WebFaktura (annen serie), for eksempel kan du i Global fortsette på kundenummer 30000, mens WebFaktura tar neste nummer i 10000-serien. Det enkleste er å si at man alltid oppretter kunder i WebFaktura og ikke i Global.

Visma WebFaktura Admin

Visma WebFaktura Admin må være oppdatert til gjeldende versjon.

Visma WebFaktura

Alle brukere vil til en hver tid benytte den siste versjonen av produktet som er installert på nettet (produksjonsserveren).

Porter

For å sjekke at dere har kontakt med webservicen mot WebFaktura, kan dere sjekke denne URL’en i en nettleser: http://webfakturasrv.visma.net/sync

Du skal da få en Access denied side: