Velkommen til Visma WebFaktura Admin

Denne Online hjelpen er ment å være til hjelp ved bruk av Visma WebFaktura Admin.

Før du tar i bruk Visma WebFaktura Admin, bør du lese kapitlene under Komme i gang, og sjekke at du har installert og forberedt systemet før du starter oppretting og synkronisering av klienter og daglig drift.

Online hjelpen er delt inn i tema, og vi håper du finner svar på dine spørsmål. Skulle du ønske utdyping av noen av emnene eller nye veiledninger, ser vi frem til å høre fra deg.

Online hjelpen er disponert i forhold til tema.

Under Veiledninger finner du noen rutinebeskrivelser som kan være nyttige.

Under Nyheter kan du lese om ny funksjonalitet i de seneste versjoner av Webfaktura Admin.

Når Klienten er opprettet

Når klienten er opprettet, les om innstillingene byrået skal gjøre i Webfaktura i kapittelet Innstillinger.