Nyheter / Release notes Visma WebFaktura Admin

Vi jobber stadig med forbedringer og økt funksjonalitet i Visma WebFaktura Admin. Nedenfor kan du se en oppsummering av Release notes for de siste versjonene av Visma Admin og andre rutiner som skal utføres av regnskapsfører.

Dato Versjon ERP

Endring

Uke 39 2019 2.2.344 VB Overføring av kundetype mellom Visma Business og WebFaktura: Dersom kunden i Visma Business er definert som Privat (kode 64 i Kundepref), blir kundetype i WebFaktura oppdatert ved import fra Visma Business. Når klienten synkes, oppdateres koden i Visma Business fra WebFaktura
    VB Korrigering - Betalinger som mangler fakturanummer blir utelatt ved synkronisering
    VB Integrasjonen med Visma Business er utvidet. Avdelinger og prosjekter viser startdato og eventuelt sluttdato. Har de sluttdato er det ikke mulig å benytte disse på nye faktura. Dersom avdelinger og prosjekter er merket med Unnta fra eksternt system (kode 8) vil de ikke være tilgjengelig i WebFaktura.
    VB Korrigering: Automatisk sync (WFSync -A") ignorerte at koden var satt til å ikke overføre kunder fra ERP
    Alle Korrigering: VismaWebFaktura.exe startet automatisk i "automode" dersom App server navn inneholdt "-a"
01.04.2019 2.2.330 VB, Global Ved synkronisering av klient av klient: Dersom man har valgt å ikke overføre kunder fra ERP systemet, ble kundene allikevel overført. Dette er nå korrigert.
      Korrigering av feilen som forårsaket meldingen “Entity too large”
17.12.2018 2.2.328 VB, Global. Gjelder også for Visma.net Ved oppretting av ny klient: Korrigering av knappen Neste ved oppretting av ny bruker. Måtte bruke flipp for Bruker.
05.12.2018 2.2.327 VB, Global WebFaktura SSO Visma.net er integrert i versjonen. Er kun synlig for de som kjører Pilot.
    Alle
  • Fjernet Sendemåte Postal.
  • Korrigert for manglende Valuta og Landkoder ved import av kunder
  • Korrigert feil ved nyinstallasjon når konfigurasjonsfilen ikke fantes
  • Implementert passord validering (sjekker passord styrke på ny bruker ved oppretting av ny klient)
  • Korrigert feil ved overskriving av klient nummer i Variable felt og tabeller.
    VB
  • Ved synkronisering hentes eksternt klientnummer fra Visma Business og oppdateres i WebFaktura.
  • Ved synkronisering hentes regnskapsbyråets kundenummer (serienummer) hos Visma fra Visma Business og oppdateres i WebFaktura.
30.08.2018 2.1.318 VB Kunder opprettet i Visma Business ble ikke overført til WebFaktura
    Alle Korrigert feilmelding ved første gangs installasjon av WebFaktura Sync
04.07.2018 2.1.308 DI Hovednyheten gjelder overføring av avgiftskoder for eksport av tjenester til utlandet og særskilt avgiftskode i økonomisystemet. Du kan nå velge korrekt avgiftskode i WebFaktura.
    Alle Rettet problemet med feil passord ved oppretting av ny bruker fra WebFaktura Sync
28.06.2018 2.1.305 VB

Hovednyheten er forbedret synkronisering av innbetalinger fra Visma Business til WebFaktura. Nå sendes «Åpen post»-liste over, slik at utestående i Visma Business og WebFaktura alltid skal være det samme etter en synkronisering (se under).

Fra og med denne versjonen av WebFaktura Admin (Sync) er overføring fra Visma Business til WebFaktura endret. Tidligere ble betalinger overført. Nå blir åpne poster på kundereskontro overført til WebFaktura. Det vil si at man ikke lengre er avhengig av mot-ref feltet i Visma Business for å få vist utestående på en riktig måte i WebFaktura.

VB Nødvendige DLL-er hentes fra området hvor Visma Business er installert. Dermed blir Sync’en uavhengig av hvilken versjon av Business som kjøres.