Min bruker

Kontoinformasjon

Øverst ser du din bruker ID. Den kan ikke endres.

Språk Du kan velge mellom norsk, svensk, dansk og engelsk språk.
Passord Ønsker du å bytte passord, så klikk på Bytt passord øverst til høyre.
Etternavn/fornavn

Er din bruker også registrert i Visma.net, vil endringer oppdateres begge steder

Epost Dersom bruker ønsker å endre e-post adressen, vil brukeren motta en e-post på ny e-post adresse. E-posten inneholder en PIN kode som må registreres for å bekrefte endringen. Når PIN koden er registrert lagres ny e-post adresse.

Firmatilknytninger

Her ser du firmaet du har tilgang til. Har du tilgang til flere firma, blir disse listet opp.