Vis/endre/avslutt aktive samarbeid

Under Innstillinger - Samarbeid I Visma Byrå kan du endre oppgaver, varianter, avtaleperiode, endre fakturamottaker eller avslutte et samarbeid for en kunde. Skreddersy søket ditt enkelt ved å bruke filtre relatert til Oppgave, Samarbeid, Oppgaveansvarlig eller Kundeansvarlig eller ved å utføre et søk.

Alle ansatte har tilgang til samarbeidssiden og kan se og filtrere kundene. Alle ansatte kan endre den tildelte oppgaven for en kunde, men kun de med Full brukerrettigheter i Visma Byrå og en Administrator-rolle i Mine tjenester kan redigere varianter, avtaleperiode, endre fakturamottaker eller avslutte et samarbeid for en kunde.
  1. Gå til Innstillinger - Samarbeid..

1. Velg kunden du skal endre samarbeidet på

Ved å utvide en kunde får du oversikt over de aktive samarbeidene du har med kunden.

Søkeord: Endre fakturamottaker, endre variant, bytte variant, oppgradere klient, avslutte samarbeid, endre samarbeid, bytte samarbeid