Send e-poster

Hvis det er registrert e-postadresse på kunder, medarbeidere og kontakter, kan du sende e-post direkte fra Visma Byrå. Visma Byrå hjelper deg å velge mottaker basert på dine kriterier. Når du sender e-posten, vil din standard e-postklient bli brukt. Hvis du ikke har konfigurert standard e-postprogram til å åpne fra Visma Byrå kan du lese mer om hvordan du setter det opp i emnet Slik setter du standard e-postprogram på enheten din.

1. Klikk på ikonet som vises ved alle e-postfelt samt i den øvre hovedmenyen.

Vinduet vil nå åpnes.

1. Velg mottakeren i Til feltet

Nå vil Visma Byrå automatisk begynne å søke etter dine kontakter, ansatte og kunder etter e-postadresser basert på dine valgte kriterier.

1. Velg mottakeren og velg om du vil lagre en kopi i Visma Byrå.
Om du sjekker av boksen ved siden av Lagre en kopi i Byrå, vil en kopi av e-posten bli lagret i Visma Byrå som beskrevet under. E-posten som åpnes i e-postprogrammet ditt vil inneholde feltet BCC med valgte e-postadresser og litt tekst som gjør at kopien kan lagres i Visma Byrå. Det er derfor svært viktig at du ikke redigerer eller fjerner Byrå-importteksten i dette feltet. E-postadressen i BCC feltet er kun synlig for senderen (deg). Du kan uansett legge til eller slette e-postadresser som du ønsker i BCC feltet.
En tilføyd mottaker i posten, som ikke er i Visma Byrå for øyeblikket, vil ikke bli inkludert i kopien som er lagret i Visma Byrå.
  1. Velg Neste.

Nå åpnes e-postfunksjonen, og du kan legge inn meldingen og legge ved vedlegg.

Relaterte emner

Slik setter du standard e-postprogram på enheten din
Send e-poster til grupper
Skriv et notat