Skriv et notat

I Visma Byrå kan du raskt og enkelt skrive notater og tilordne dem til en kunde, et oppgave eller en medarbeider.

1. Klikk på ikonet som vises øverst til venstre i programvinduet.
  2. Skriv notatet ditt i Tekst feltet.
  3. Tildel notatet til en kunde, en oppgave eller en eller flere medarbeidere.
  4. Du kan velge å oppgi en forfallsdato og en dato for påminnelse.

Alle notater du kobler til en kunde, samles under fanen Hendelser for kunden. Notater som i tillegg har en Forfallsdato, vises også på fanen Oversikt. For et notat som du kobler til en medarbeider må du angi Forfallsdato for at den skal kunne vises for medarbeideren på Startsiden.

1. Velg Lagre.
Du kan også skrive et notat for en kunde direkte i kunderegisteret på fanen Oversikt eller Hendelser.

Relaterte emner

Send e-poster