Kopier lønnsslipp

Kopiering av lønnsslipp kan spare deg for mye tid hvis du ofte oppretter tilsvarende lønnsslipper. Du kan også under Lønn - Ansatte legge inn gjentagende lønn som skal legges til på hver lønnsslipp for de ansatte det gjelder.

1. Velg Lønn - Lønnsslipp.
  2. Velg Bøkførte lønnsslipper.
  3. Velg den lønnsslippen i listen som du vil kopiere.
  4. Velg Handling - kopier for å lage en ny lønnsslipp basert på all informasjon fra lønnsslippen du kopierer.
  5. Gjør nødvendige endringer på lønnsslippen.
  6. Foreta ett av følgende valg når du er ferdig med lønnsslippen:
Bokfør og send e-post

Lønnsslippen blir bokført og deretter sendt på e-post til e-postadressen du har lagt inn på den ansatte. Merk at i henhold til GDPR er det ikke lov å sende e-post som inneholder sensitive data hvis den ikke er kryptert.

Hvis du bruker lønnsdelen, anbefaler vi at du sender lønnslippene til dine ansatte ved å bruke Visma Employee appen.

Bokfør og opprett PDF Lønnsslippen blir bokført og en PDF fil blir opprettet.
Bokfør og send e-post Dette blir kun vist hvis den ansatte bruker Visma Employee-appen. Ingen e-post blir send eller PDF opprettet.
Lagre utkast Lønnsslippen vil vises under fanen Pågående lønnsslipper og du kan fortsette å jobbe med den senere.

Relaterte emner

Opprette lønnsslipp
Annullere lønnsslipp
Lønnsslipp