Avslutt periodisering av leverandørfaktura

Du kan avslutte og slette periodiseringene dine når som helst, selv om du har en blanding av fremtidige og allerede fullførte periodiseringer.

Du har muligheten til:

• avslutte både gjennomførte og fremtidige periodiseringer samtidig

• avslutte kun fremtidige periodiseringer

For bokførte periodiseringer opprettes nye bilag som nullstiller gjennomførte periodiseringer.

1. Gå til Kjøp - Leverandørfaktura.
  2. Velg leverandørfakturaen der du har en periodisering.
  3. Velg Handling - Periodisering.
  4. Velg enten Sluttperiodisering, Handling – Avslutt bare fremtidige periodiseringer eller Handling – Avslutt både fremtidige og allerede fullførte periodiseringer.

Avhengig av om du bare har fremtidige eller både fremtidige og fullførte periodiseringer, vil knappen endre navn og funksjonalitet.

1. Velg Bokfør.

Relaterte emner

Periodisere leverandørfaktura