Skrive ut rapporter

Rapportene som du finner under Regnskap - Rapporter kan åpnes, lagres og skrevet ut som PDF eller i CSV-format (Excel eller Google Sheets).

1. Velg ønsket rapport i listen.
  2. Velg Opprett rapport og angi filter du ønsker å bruke.
  3. Klikk på pilen ved siden av Vis.

En nedtrekksliste åpnes der du kan velge mellom Vis for å se en forhåndsvisning av rapporten, Skriv ut som PDF for å laste ned og lagre en PDF eller Lagre som CSV fil for å laste ned og lagre filen i CSV-format. Hvis du velger å opprette en PDF eller en CSV, vil rapporten lastes ned og lagres lokalt på din PC.

1. Finn rapporten i katalogen du lastet ned til og åpne den eller skriv ut derifra.

Vær oppmerksom på hvis du endrer språk til engelsk når du jobber i programmet, vil utskriftene fortsatt være på norsk.

For å skrive ut en liste over f.eks. , leverandører, dimensjoner eller produkter kan du gå til Innstillinger - Import og eksport og eksportere informasjonen du trenger fra programmet. For å skrive ut en liste over f.eks. , leverandører, dimensjoner eller produkter kan du gå til Innstillinger - Import og eksport og eksportere informasjonen du trenger fra programmet. For å skrive ut en liste over f.eks. dimensjonerkunder, leverandører, dimensjoner eller produkter kan du gå til Innstillinger - Import og eksport og eksportere informasjonen du trenger fra programmet. Les mer i Importere og eksportere register (CSV-fil).

Hvis du vil skrive ut din Mva-melding, gå til Regnskap - Mva-melding og velg Mva-meldingen- Klikk på Opprett PDF for å laste ned og lagre rapporten lokalt på din maskin. For å skrive ut, åpner du den fra der du lastet ned og skriv den ut derifra.

Relaterte emner

Reports

Søkeord: skriv ut rapport, skriv ut PDF, skriv ut, utskrift, rapport, Excel