Innlevering av skjemaer til Altinn

Send skjema til Altinn

Når skjemaene er klare, sender du skjemaene til Altinn ved å klikke på knappen Send skjema. Skjemaet vil da bli sendt til din meldingsboks i Altinn-portalen. Hvis skjemaet er gyldig så vil skjemaet dukke opp i listen Innsendte skjemaer.

Innsendte skjemaer

I denne listen ser du skjemaene du har sendt inn til Altinn. Det er kun hovedskjemaet, dvs. selvangivelsen som vises i denne listen.

I listen vil du se når skjemaet er sendt og status på skjemaet. Ved å klikke på linken Oppdater status vil programmet hente ny status for skjemaet fra Altinn.

Når du klikker på et skjema i listen utvides linjen og mer informasjon om skjemaet og status vises. Hvis du har slettet skjemaet i Altinn-portalen og ikke ønsker å beholde skjemaet i denne listen, kan du velge å slette skjemaet ved å klikke på knappen Slett skjema. Sletting av et skjema i programmet vil ikke slette skjemaet i Altinn-portalen. Skal skjemaet slettes begge steder må skjemaet slettes både i Altinn-portalen og i programmet.

Relaterte emner

Startside - Skatt enkeltpersonforetak
Firmaopplysninger
Skjemaer