Redigere prognose

Du kan oppdatere en prognose for resterende måneder i regnskapsåret, enten ved å endre årlig sum eller ved å endre månedlige verdier.

For å redigere prognosen, klikk på prognosenavnet eller pilen foran.

Hvis et beløp blir angitt i kolonnen Totalt år, vil differansen mellom dette beløpet og summen av månedene som representerer faktiske verdier bli fordelt mellom de resterende månedene i prognosen.

Hvis et beløp blir angitt i en av de resterende månedene, vil totalt år bli oppdatert tilsvarende.

Det er ikke mulig å endre verdier i måneder som viser faktiske verdier.

Det er mulig å erstatte prognoseverdier med faktiske verdier ved å velge en annen måned i månedsvelgeren. De gamle verdiene vil bli overskrevet når du velger Lagre. For å beholde den gamle prognosen, velg Lagre som.

Beløp for inntekter må registreres som positive tall og kostnader som negative tall, samt registreres som NOK, og ikke TNOK.

Relaterte emner

Resultatprognose
Opprette ny prognose