Aktiver totrinnskontroll

Med totrinnskontroll får kontoen du logger deg på et ekstra lag av beskyttelse. Du logger inn med totrinnskontroll ved å åpne Google sin autentiseringsapp på mobilen din, som genererer en sikkerhetskode som legges inn når du logger på Mine tjenester med e-post og passord. Du kan krysse av for Husk denne enheten i 30 dager når du logger inn. Da trenger du bare å angi en ny sikkerhetsnøkkel hver 30. dag.

Anbefalinger for regnskapsførere
Vi anbefaler at du aktiverer totrinnskontroll for alle brukere på regnskapsbyrået. Pålogging til vismaonline.com blir sikrere ved aktivering. Aktiveringen påvirker ikke kundene dine.

Hvis du velger å ikke aktivere totrinnskontroll, kan det hende at du blir bedt om det hvis en kunde bestemmer seg for å aktivere denne innstillingen for brukere i sitt firma. Aktiveringen vil da påvirke alle medarbeidere hos ditt regnskapsbyrå som er tilknyttet oppgaver på denne kunden.