Endre e-postadresse

Om noen i din bedrift endrer e-postadresse, kan det være lurt å oppdatere dette i Mine tjenester.

Av sikkerhetsgrunner, har kun du og din administrator mulighet til å endre din e-postadresse. Om administratoren endre e-postadressen din, vil du motta en e-post som vil be deg om å bekrefte endringen ved å legge inn passordet ditt. Du vil også motta en e-post på din nåværende e-postadresse, som bekrefter endringen av e-postadressen.

1. Logg på Mine tjenester.
  2. Velg Min brukerprofil.
  3. Trykk på blyenten på høyresiden, for å åpne redigeringsmuligheter.
  4. Klikk på linken Endre e-postadresse.
  5. Oppgi det nåværende passordet og den nye e-postadressen.
  6. Klikk på Bekreft ny e-postadresse.

En e-post vil bli sendt til den nye e-postadressen med en bekreftelse på at den har blitt endret.

Relaterte emner

Søkeord: endre e-postadresse, e-postadresse, e-post