Endre brukerroller

1. Logg på Mine tjenester.
  2. Velg Brukere og tjenester.

Menyvalget Brukere og tjenester er kun tilgjengelig når du er innlogget som en administrator.

1. Velg brukeren du vil endre brukerrollen for.
  2. Velg rollen du ønsker å tildele brukeren din under Brukerrolle i Mine tjenester.

Om du jobber i Visma eAccounting kan du legge til en ekstern revisor som en bruker for å revidere regnskapet. Revisoren vil ikke trenge en ekstra brukerlisens og vil kun får lesetilgang til din Visma eAccounting. Les mer i avsnittet Tildel brukere rollen som revisor.