Import av regnskapsdata

Det er flere måter å importere regnskapsdata på i Periode & År: Les mer om de forskjellige alternativene nedenfor.

For å importere data, kan du enkelt klikke på knappen Definer regnskapskilde på toppen av siden og videre velge ønsket import. Du kan også importere data under Innstillinger - Innstillinger.

Statusen for importen kan ses under Innstillinger - Importinnstillinger.

Når du importerer data fra økonomisystemet, vil alle regnskapsopplysningene fra de tre siste regnskapsårene i økonomisystemet bli importert inn i Periode & År.

Relaterte emner

Innstillinger
Offisiell side for SAF-T