Innstillinger

Du kan importere regnskapsdata i Periode & År ved å klikke på knappen Importere regnskapsdata på startsiden, eller Innstillinger - Innstillinger.

Når du importerer regnskapsdata fra Innstillinger - Innstillinger kan du velge å Dra og slippe en SIE-, Excel- eller SAF-T-fil for å starte importen.

Denne siden viser også statusen for importen. Når importen er fullført, vil du se dette i kolonnen Status i bildet.

Relaterte emner

Offisiell side for SAF-T