Visa/redigera aktiva samarbete

Du kan ändra varianter, avtalsperiod, ändra fakturamottagare och avsluta samarbetet.

Om en kund önskar avsluta samarbetet med byrån, gå igenom översikten med samarbeten för att säkerställa att alla samarbeten avslutas för kunden. För att avsluta ett samarbete måste du ha full behörighet för kunden i Visma Advisor och Administratörsroll för tjänsten i Mina tjänster.
  1. Gå till Kunder - Samarbete.

Denna fliken är synlig för administratören i Visma Advisor.

1. Klicka på knappen Redigera samarbete i övre högre hörnet.

Nu kommer du att omdirigeras direkt till översikten med samarbeten i Mina tjänster.

1. Gör dina ändringar för samarbetet.

Kom ihåg att om du byter variant från Visma eEkonomi Start till en annan variant av Visma eEkonomi, som du eller kunden ska betala för, måste du lägga till tjänsten på kunden under Användare och tjänster. Då får din kund tillgång till den variant av Visma eEkonomi som ni ska samarbeta i. Läs mer i hjälpen för Mina tjänster i avsnittet Användare och tjänster.
Notera att det är bara om länken Ändra fakturamottagare visas, som du kan ändra mottagare.

Relaterade avsnitt

Kom igång med samarbeten i Visma Advisor
Hur ändrar jag från en variant av Visma eEkonomi till en annan i ett samarbete?
Skriven hjälp för Mina tjänster
Avsluta samarbete för en tjänst

Sökord: Byt fakturamottagare, byt variant, ändra variant, uppgradera kund, avsluta samarbete, ändra samarbete, byta samarbete