Inaktivera Advisor KYC-övervakning för en kund

Detta är en tilläggstjänst till Visma Advisor. För att aktivera tjänsten, måste du vara Administratör i Mina tjänster och ha Full behörighet för Byråinställningar i Visma Advisor.

Du kan välja att inaktivera KYC-övervakningen för en kund. Om du genomfört en KYC för kunden, är det viktigt att du exporterar kundens Händelselista från Advisor KYC, innan du väljer att inaktivera. Efter att du har valt att inaktivera, kommer du inte ha tillgång till kundens Händelselista. Kunden kommer inte att vara synliga i KYC-listan i Advisor KYC och inga nya kundkännedomsrapporter kan göras.

1. Gå till Visma Advisor och välj den kund du vill inaktivera KYC-övervakningen för.

2. Välj fliken Advisor KYC.

3. Klicka på Inaktivera KYC för kunden längst ner till vänster på sidan.

Tidigare färdigställda KYC-rapporter kan nås via länken Visa tidigare. Länken öppnar Advisor KYC och där kan du läsa dem.

Du kan när som helst återaktivera en kund, läs mer i Återaktivera Advisor KYC-övervakning för en kund.

Relaterade avsnitt

Arbeta med Advisor KYC
Arbeta med Advisor KYC (film)
Arbeta med allmän riskbedömning i Advisor KYC
Arbeta med kundkännedom i Advisor KYC
Arbeta med händelser i Advisor KYC
Frågor om Advisor KYC