Återaktivera Advisor KYC-övervakning för en kund

Detta är en tilläggstjänst till Visma Advisor. För att aktivera tjänsten, måste du vara Administratör i Mina tjänster och ha Full behörighet för Byråinställningar i Visma Advisor.

Du kan alltid återaktivera KYC-övervakning för en kund. Det görs på kunden på fliken Advisor KYC i Visma Advisor.

1. Gå till Visma Advisor och välj den kund du vill återaktivera KYC-övervakningen för.

1. Klicka på knappen Återaktivera KYC för kunden.

2. Starta en ny kundkännedom, för att få uppdaterad information om kunden.

Relaterade avsnitt

Arbeta med Advisor KYC
Arbeta med Advisor KYC (film)
Arbeta med allmän riskbedömning i Advisor KYC
Arbeta med kundkännedom i Advisor KYC
Ta bort en kund från Advisor KYC listan
Arbeta med händelser i Advisor KYC
Aktivera Advisor KYC
Inaktivera Advisor KYC-övervakning för en kund
Avbryt en allmän riskbedömning eller kundkännedom
Möjliga riskfaktorer kopplat till uppdrag och tjänster vid allmän riskbedömning
Frågor om Advisor KYC