Både kunden och byrån kan när som helst välja att avsluta ett samarbete i en tjänst. Övriga samarbeten påverkas inte.

1. Gå till Underhåll - Samarbeten.

1. Välj den kund du vill ändra.

Genom att expandera raden för en kund, får du en översikt över de aktiva samarbeten du har med kunden.

Om du får ett felmeddelande som informerar om att huvudkontakt saknas för kundnumret när du försöker avsluta ett samarbete, löser du detta genom att ställa in en ny Huvudkontakt. Gå till Mina tjänster, ändra till kundens företag och välj Användare och tjänster. Ändra användarens roll genom att välja pennan och därefter Administratör. Slutligen, välj denna användare som Huvudkontakt. Skulle din kund inte finnas med i listan över användare, måste du först skapa en ny användare.

Relaterade avsnitt

Visa/redigera/avsluta aktiva samarbeten