Debiteuren

Debiteuren zijn voor ieder bedrijf de belangrijkste factor. In het programmaonderdeel Verkoop - Debiteuren beheert u het debiteurenbestand van het bedrijf. Als u in het overzicht op een regel klikt, krijgt u meer gegevens over de debiteur te zien. U ziet dan bijvoorbeeld verkoopstatistieken en de laatste facturen van de debiteur. Hier kunt u ook rechtstreeks een nieuwe factuur voor de debiteur aanmaken. Als u over de module Offertes en Orders beschikt, dan kunt u desgewenst zelfs een nieuwe offerte of nieuwe verkooporder aanmaken.

Door op de koptekst van de kolom te klikken, kunt u de lijst zo sorteren dat de debiteuren in de gewenste volgorde worden getoond. Als u een lijst van al uw debiteuren wilt afdrukken, dan kunt u dat doen bij Instellingen - Import en export.

Als u debiteurlabels gebruikt, dan kunt u met behulp van de lijst Debiteurlabels op een of meer debiteurlabels filteren.

Verwante onderwerpen

Debiteur toevoegen
Debiteurgegevens bewerken
Debiteuren verwijderen
Debiteurlabels