Logobanners toevoegen/wijzigen of verwijderen

U kunt het uiterlijk van uw facturen wijzigen door een logobanner te uploaden en die te gebruiken in combinatie met een voettekst met bedrijfsgegevens, of door een achtergrond voor uw facturen te uploaden.

Uw logobanner mag niet groter zijn dan 1 MB en het bestandsformaat moet gif, jpg of png zijn.

Upload/wijzig banner

1. Kies Instellingen - Bedrijf - Overige.
  2. Klik op Upload/wijzig banner.
  3. Blader naar uw logobanner of afbeelding op de computer.
  4. Klik op Open om de logobanner aan de factuur- en offertesjablonen toe te voegen.
  5. Selecteer Bewaar.

Logobanners verwijderen

1. Kies Instellingen - Bedrijf - Overige.
  2. Klik op Verwijder om de logobanner uit de factuur- en offertesjablonen te verwijderen.
  3. Kies Bewaar.

Verwante onderwerpen

Verkoopfactuur aanmaken
Offertes aanmaken
Verkooporders aanmaken