Voorraadmodule inschakelen

Selecteer Apps in het menu aan de linkerkant van het programma als u de voorraadmodule wilt kopen. Nadat u de module heeft gekocht, verschijnt deze in het menu aan de linkerkant in Visma eAccounting Standaard. Voordat u met de module kunt gaan werken, moet u deze eerst inschakelen. Volg onderstaande stappen voor het inschakelen van de module.
  1. Selecteer Voorraad in het menu.
  2. Selecteer een van de submenu's Voorraadwijzigingen of Voorraadinventarisatie.
  3. Selecteer Leg instellingen vast.
Hiermee start u een wizard die u helpt bij het vastleggen van een aantal instellingen. Volg de stappen in de wizard voor het selecteren van de voorraadartikelen en de rekeningen waarop u de voorraadwaarde wilt boeken.

De 4 stappen van de wizard

Wanneer de wizard is voltooid, zult u merken dat het submenu Artikelen is verplaatst en zich nu onder het menu Voorraad bevindt.

Verwante onderwerpen

Gegevens importeren of exporteren (csv-bestand)
Voorraadwijzigingen boeken