Importere dokumenter

Generelt

Hensikten med å importere dokumenter er å samle alle dokumentene i Visma Quality Management. På den måten har du et sted hvor du år en komplett oversikt over alle dokumentene dine.

Når du utfører en import av et dokument, lages det en kopi av det eksisterende dokumentet som vil finnes i Visma Quality Management. Originaldokumentet fortsatt ligge på samme sted som før importen.

Du starter opp import av dokumenter ved å velge Hjem (firmanavn) | Dokumenter | Dokumenter i bildevelgeren på klienten.

Se også

Integrasjon med Microsoft Outlook

Meny

Utføre importen

Import av dokumenter gjennomføres i 4 trinn: