Her finner du ulike rapporter som er tilgjengelig i Visma Quality Management. Disse er inndelt i ulike tema, slik som Kunde, Medarbeider, Produkt, og lignende.

Hvilke rapporter som er tilgjengelig, er avhengig av hvilke rutiner du har rettigheter til, samt hvilke deler av systemet som er konfigurert og benyttet.

Når du velger en rapport, vil du få en forhåndsvisning av rapporten og en kort beskrivelse av innholdet.

Se også

Utvalg/Rapporter

Meny

Dersom du går til Hjem (firmanavn) | Utvalg/Rapporter | Rapporter på klienten, får du opp fanen Rapporter i båndet øverst i bildet:

Beskrivelse av rapporter

Her finner du en oversikt over alle rapportene. Noen rapporter er nærmere beskrevet i det tilhørende emnet i dokumentasjonen.

Favoritter

For å forenkle daglige rutiner i forhold til rapportering kan du legge de mest brukte rapportene under Favoritter:

På den måten er rapportene lett tilgjengelig når de skal skrives ut.

For å flytte en rapport til Favoritter, kan du enten markere rapporten du ønsker og drar denne over til Favoritter, eller klikk Legg til i favoritter i menyen øverst i bildet.