Overfør fakturagrunnlag til Visma eAccounting

Hvis du bruker Visma eAccounting til faktureringen din, kan du overføre dine fakturagrunnlag fra Visma Byrå direkte til Visma eAccounting.

Betingelser

• Postnummer og By må finnes for kunden.
Du kan sjekke dette ved å velge Kunder i menyen og velge kunde. Velg fanen Kundeinformasjon - Basisinformasjon. Legg til riktig informasjon hvis noe mangler i feltene Postnummer og By. Velg Lagre for å oppdatere informasjonen.
  • Artikkelnummer må finnes på oppgavene, tidsaktiviteter og utlegg.
Husk at produktnummeret du oppgir må være det samme som i Visma eAccounting, hvis det allerede finnes et artikkelregister i tjenesten. Hvis det ikke er noe artikkelregistrert i Visma eAccounting, vil artiklene legges til med informasjonen du har skrevet inn i Visma Byrå.

Relaterte emner

Overføre et fakturagrunnlag manuelt til historikken
Eksporter fakturabaser til din finansielle programvare i Visma Byrå
Angre overføring av fakturagrunnlag til historikken