Angre overføring av fakturagrunnlag til historikken

Et godkjent fakturagrunnlag som hentes av et økonomiprogram, får statusen Overført og flyttes automatisk over til fanen Historikk. For å angre en overføring til historikken må du endre status på fakturagrunnlaget.

Merk at når du har overført fakturaene, vil endringer som er gjort på en faktura i din regnskapsprogrammet ikke synkroniseres tilbake til Visma Byrå.
  1. Gå til menyvalget Fakturering og velg fanekortet Historikk.
  2. Klikk ikonet Endre status på fakturagrunnlaget.
  3. Bekreft statusendringen tilbake til Ikke godkjent.

Fakturagrunnlaget flyttes da fra fanen Historikk til fanen Fakturagrunnlag og blir redigerbart igjen. Dette innebærer at grunnlaget blir tilgjengelig for å hentes av økonomiprogrammet igjen når du godkjenner det på nytt.

Relaterte emner

Angre fakturagrunnlag
Justere fakturagrunnlag
Opprette fakturagrunnlag